Hope Sushi Frederikssund
Hope Sushi Frederikssund

Hope Sushi Frederikssund

Hope Sushi Frederikssund

Hope Sushi Frederikssund

Menu Hope Sushi Frederikssund

Når du render rundt og har lyst til sushi, så synes vi du skulle komme forbi os i Hope Sushi. Vores velassorterede menukort giver dig god mulighed for, at sammensætte præcis det måltid du godt kunne tænkte dig. Du kunne for eksempel starte med en af vores lækre forretter, der alle sørger for at dit måltid starter godt. Når du har spist din forret, så har vi et stort udvalg af lækre stykker. Du kan vælge at blande dit eget måltid, men vil du gerne have et måltid der allerede er sammensat, så du er sikker på at få noget der passer sammen, så har vi sammensat en masse lækre sushi menuer der spænder fra at have en størrelse du kan spise selv, til at have en størrelse du nok ikke kommer igennem uden at dele. Vi tilbyder også special tilbud. Disse menuer er sammensat så den passer til den nuværende sæson, og på den måde er du altid sikker på at ramme rigtigt. Og til den helt rigtige pris!

Om Hope Sushi Frederikssund

Hos Hope Sushi elsker vores medarbejdere som sagt det japanske køkken, og derfor gør de altid deres bedste for at vise dig noget af det bedste af det, som Japan har at byde på. Vi arbejder altid med friske råvarer af høj kvalitet, så dine smagsløg virkelig bliver forkælede. Vi elsker at forkæle vores kunder med en udsøgt madoplevelse, som samtidig bliver tilberedt ganske hurtigt, så du ikke skal sidde og spilde tiden på at vente på din mad.

Opret en bestilling nemt og hurtigt via vores hjemmeside eller gør det endnu nemmere for dig selv ved at downloade vores gratis app via App Store eller Google Play. Så kan du bare finde mobilen frem og sende en bestilling afsted til os med det samme.

Restaurant beliggenhed Hope Sushi Frederikssund

Når du har besluttet dig for, at maden skal bestilles fra os, så finder du os på adressen Østergade 1G, 3600 Frederikssund. Vi glæder os altid til at se dig i restauranten når du henter din mad! Skulle du en dag blive i tvivl om vores adresse, vores åbningstider eller måske noget helt tredje, så husk at alle informationer findes i vores app. Appen kan hentes i App Store og Google Play, og sørger for at du aldrig er mere end få klik væk fra vores lækre mad. Vi håber på at se dig snart!